Thoughts on June

1. My husband is turning thirty exactly today. Some said, life will be in order when you’re thirty, but I might say we did okay in our twenties we are not that clueless. At least we already had the basic thing and know where we want to go in life.
So happy birthday, our soon to be father of two. Wish you tons of blessings, happiness, and health with me accompany you along the way..

2. Exactly four years ago today, we had our babymoon. Hehe..

3. Speaking of which, do you realise june means it’s midyear already? Biasanya tiap awal taun gue pasti bikin resolusi-resolusi taunan. Tahun ini aga skip. Karena kok ya resolusi gue sekarang mau ga mau jadi resolusi keluarga. Dan multiyear project gitu jadinya. Dan demi mencapai tujuan itu, ada tujuan-tujuan finansial lain yang mesti diamankan (Jadi tujuanception -_-). Gitu deehh, it’s so thrilling yet tiring to be adult ya.

4. Harga minyak mudah-mudahan segera naik ya..

5. Kapan gue dirilis buat pindah ke pusat inii? Perasaan kroco tanpa kerjaan berarti kenapa ditahan-tahan sih..😦

6. I need to gain my energy to read books back. Sejak hamil jadi ga pernah baca lagi.

7. Note to self: hamil umur 30 taun jauh lebih berat dari hamil umur 26. So prepare your 33-year-old body right, yanda! (Or make sure your husband still willing to give you back and foot massage whenever it’s necessary) *hamil ini belon kelar udah mikir hamil anak ke-3*

2015/06/img_1609.jpg

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s